WoodWick

Knetterkaarsen

Knetterkaarsen

Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten kaarsen waardoor je vaak kan variëren tussen soorten, geuren en kleuren. In deze blog komt vooral de knetterkaars aan bod. De knetterkaars is er in verschillende soorten merken, vormen geuren en kleuren. Het ligt er maar net aan waar je van houd en welke tijd van het jaar het is.

Vaak hebben de knetterkaarsen een houten lont waardoor het knetter effect goed hoorbaar is. Door de soort van het hout van de lont is het geknetter van de knetterkaars harder of zachter. Dat komt door de dikte en het soort van het hout. Er zijn naast het rustgevende geluid van de houten lont meerdere voordelen. Door de houten lont geeft de kaars meer warmte aan. Ook is een houten kaarslont in een knetterkaars veel sterker dan een katoenen lont waardoor de houtenlont altijd recht blijft staan en een katoenen lont sneller slap gaat hangen.

Zorg er voor dat een knetterkaars minimaal een uur brand zodat de geur goed vrij kan komen en je optimaal gebruik kan maken van de kaars. Als de kaars uit is kan je na het stollen van de kaars de lont trimmen naar een halve centimeter boven de kaars. Dit zodat je de lont op beste kwaliteit houd en zodat hij niet lang brand zonder de kaars te verwarmen.

Er zijn veel verschillende soorten merken die knetterkaarsen aanbieden in het assortiment. Op Kaars.nl heb je verschillende soorten WoodWick kaarsen die een houten lont hebben die een knetterend geluid geven. Klik hier voor de woodwick kaarsen.

Bent u toch meer fan van ander soort kaarsen kunt u altijd op onze website kijken voor het brede assortiment van veel verschillende soorten kaarsen dat wij u aanbieden.

Misschien is dit ook interessant?

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account

Bijna Moederdag... Nog geen cadeau?

Je hebt namelijk nog...

Dagen
Uren
Minuten

Profiteer van 10% korting met kortingscode: