Retourneren

Is het bestelde artikel helaas niet zoals gedacht? Binnen 14 dagen kun je het product onbeschadigd en in de oorspronkelijke staat en verpakking retourneren. Retourneren kan door contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld duidelijk om welke bestelling het gaat, door je ordernummer door te geven en om welke artikel(en) het gaat. Zodra de klantenservice je retouraanvraag in behandeling heeft genomen ontvang je een verzendlabel. Je hoeft het daarna alleen maar af te geven bij een pakketpunt van PostNL.

Na ontvangst van het pakket zullen we de retourzending zo snel mogelijk verwerken. Binnen 14 dagen ontvang je het bedrag terug op jouw rekening.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Mocht je een deel van de bestelling houden, worden de leveringskosten in mindering gebracht op het door ons terug te betalen bedrag. Aan het retourneren zitten de standaard PostNL verzendkosten van €6,36 verbonden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij we anders overeengekomen zijn. De retourkosten (en eventuele leveringskosten wanneer je besluit een deel van de bestelling te behouden) brengen wij in mindering op het terug te betalen bedrag.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je aangetoond hebt dat je deze teruggestuurd hebt. De retourzending dient binnen 14 dagen teruggezonden te worden.

Defect of verkeerd artikel

Heb je een verkeerd of defect artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op. Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het retourpakket zorgen wij ervoor dat het juiste artikel jouw kant op komt.