DE ONLINE KAARSENWINKEL VAN NEDERLAND 
GRATIS VERZENDING BOVEN €30,-
VANDAAG BESTELD, VOLGENDE WERKDAG VERZONDEN
ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJS
100% TEVREDENHEID
GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- 

Leveringsvoorwaarden

 Bezorgen

De bestelling die je doet op onze webshop wordt verzonden vanuit Kaars B.V. Etten-Leur. In het winkelmandje worden de bezorgkosten berekend. Zodra we de betaling hebben ontvangen, wordt je pakketje zo snel mogelijk verzonden. We streven ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen te overhandigen aan onze bezorgdienst. Je ontvang van ons een bevestigingsmail met een track en trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Retourneren

Is het bestelde artikel helaas niet zoals gedacht? Binnen 14 dagen kun je het product onbeschadigd en in de oorspronkelijke staat en verpakking retourneren. Retourneren kan door een berichtje te sturen naar onze klantenservice. Vermeld duidelijk om welke bestelling het gaat en om welke artikel(en). Na ontvangst van de retourmelding hoef je de bestelling alleen maar af te geven bij een pakketpunt van PostNL.

Na ontvangst van het pakket zullen we de retourzending zo snel mogelijk verwerken. Binnen 14 dagen ontvang je het bedrag terug op jouw rekening.

Defect of verkeerd artikel

Heb je een verkeerd of defect artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op. Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het retourpakket zorgen wij ervoor dat het juiste artikel jouw kant op komt.

Ik wil gebruik maken van mijn herroepingsrecht, hoe werkt dat?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je Kaars B.V. op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Voor een snel verloop maak je gebruik van onze klantenservice, door hen een berichtje te sturen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Mocht je een deel van de bestelling houden, worden de leveringskosten in mindering gebracht op het door ons terug te betalen bedrag. Aan het retourneren zitten de standaard PostNL verzendkosten van €6,36 verbonden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij we anders overeengekomen zijn. De retourkosten (en eventuele leveringskosten wanneer je besluit een deel van de bestelling te behouden) brengen wij in mindering op het terug te betalen bedrag.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je aangetoond hebt dat je deze teruggestuurd hebt. De retourzending dient binnen 14 dagen teruggezonden te worden.

Klacht of vraag?

Mocht je een klacht of vraag hebben over een bij ons aangeschaft product, aarzel dan niet en neem gerust contact op. Wij kunnen dan samen naar een passende oplossing zoeken.

Algemene voorwaarden

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing welke je kunt vinden op onze website.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account